Recipes, Recipes, Μη κατηγοριοποιημένο

Corn dogs με μοτσαρέλα και μπέικον

Συστατικά

Για το μείγμα

    • 100 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
    • 100 γρ. αλεύρι καλαμποκιού
    • 1 κουταλιά της σούπας πάπρικα
    • 20 γρ. κρυσταλλική ζάχαρη
    • 1/2 κουταλιά της σούπας μπέικιν πάουντερ
    • 1/4 κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδα
    • αλάτι
    • πιπέρι
    • 170 γρ. γάλα
    • 1 αυγό, μέτριο

Για τα corn dogs

240 γρ. Taste&Smile Mozzarella σε φέτες ή τριμμένη

Εκτέλεση

Για το μείγμα

1. Βάλτε το αλεύρι, το καλαμποκάλευρο, την πάπρικα, τη ζάχαρη, το μπέικιν πάουντερ, τη σόδα, το αλάτι, το πιπέρι, το γάλα, το αυγό σε ένα μπολ και ανακατέψτε με ένα σύρμα χειρός μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά.
2. Αφήνουμε στην άκρη.

Για τα corn dogs

1. Τοποθετήστε ένα τηγάνι με σπορέλαιο σε μέτρια φωτιά για να καεί.
2. Κόψτε τη μοτσαρέλα Taste&Smile σε λωρίδες των 40 γρ. και περάστε μπαστουνάκια από τη μία άκρη.
3. Τυλίξτε το μπέικον γύρω από κάθε κομμάτι Taste&Smile Mozzarella και πιέστε καλά για να κολλήσει.
4. Βυθίστε στο μπολ με το κουρκούτι και μεταφέρετε στο καυτό λάδι και τηγανίστε για 3-4 λεπτά μέχρι να ψηθούν και να πάρουν χρώμα.
Αφαιρέστε τα σε μικρό χαρτί και σερβίρετε με σάλτσα bbq.

Συνολικός χρόνος μαγειρέματος

(20λεπτά-30λεπτά)

Μερίδες

(2)

Χρόνος προετοιμασίας

(15λεπτά)